Csobb

2019.06.11. 14:14

Élmények a legnagyobb fürdőkomplexumban

A magyar vendégeknek is megfizethető a szoboszlói strandfürdő.

Országos kiemelt fürdőként működik Hajdúszoboszlón a Hungarospa Strand- és Gyógyfürdő, amely Európa legnagyobb fürdőkomplexumaként 30 hektáron 15 medencével kínál kikapcsolódási lehetőséget. Itt van Közép-Európa legnagyobb épített medencéje, a mediterrán tengerpart, továbbá különböző élménymedencék és hullámmedence várja a látogatókat. Tavaly két új gyerekmedencével gazdagodott a komplexum, ezzel is kedvezve a legkisebbeknek.

Országos kiemelt fürdőként működik többek között a hévízi, zalakarosi, bükki és sárvári strandfürdő. Ezek áraival összehasonlítva a hajdú-bihari fürdőváros kínál legolcsóbban egész napos fürdőzési lehetőséget.

– Igyekszünk a magyar vendégeknek is megfizethetők lenni. A 2 ezer 600 forintos napi jegyárral az országos kiemelt fürdők árai közül a legkedvezőbbet kínáljuk. Egyrészt magyar vendégek érkeznek hozzánk, másrészt a környező országokból is járnak hozzánk a fürdőzni vágyók, a vendégek kétharmada a nyári főszezonban külföldi – mondta Kállai Zsuzsa, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. marketing- és értékesítési vezetője. Bár május 1-től nyitva a strand, az igazi főszezon a szünidő beköszöntével kezdődik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában