Helyi bulvár, celeb

2024.04.01. 13:38

Mi történt? Egy nappal az indulás előtt fújta le a nyaralást Dobó Ági

Beindult a találgatás, hogy talán betegség állhat a döntés hátterében.

Haon.hu

Nyaralni készültek Dobó Ágiék, de végül nem tudtak elutazni

Forrás: Metropol

Dobó Ági Instagram-storyba posztolta, hogy már bevásárolt a fiainak a nyaralásra, mégsem indulnak el. A rajongóik egyből találgatni kezdtek, hogy vajon mi lehet ennek az oka, derül ki a Ripost cikkéből.

A debreceni születésű egykori szépségkirálynő azt is írta a követőinek, hogy nem szeret bevásárolni, inkább online intézi ezt. Akkor is így tett, amikor a gyerekeinek rendelt egy-két kelléket a nyaraláshoz, ezek viszont egy nappal azután érkeztek meg, hogy lemondták az utazást. Sokan találgattak, mi állhat a döntés hátterében, még a betegség lehetősége is felmerült a cikk szerint.

Végül kiderült, hogy ilyesmiről szó sincs. 

Az utazási iroda járatot módosított, ami miatt megrövidült volna a nyaralásunk, így úgy döntöttünk, nem utazunk el arra a kevés napra, inkább keresünk mást

– mondta a Ripostnak Dobó Ági, aki nem sokkal később már egy manikűr-pedikűr szalonból jelentkezett be, ahová az édesanyjával látogatott el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában