Erre nem számítottunk!

2024.03.06. 11:58

Fejes Tamás a Kincsvadászokban elárulta, hogyan lett a Tankcsapda dobosa

Régi emlékeket hozott felszínre a féltve őrzött P.Mobil ereklye. Fejes Tamás elérzékenyült a kamerák előtt.

Haon.hu

A TV2 Kincsvadászok című műsorában műtárgyak, régiségek, féltve őrzött ereklyék, de még autócsodák is felbukkantak már. Egyik-másik kivételesen nagy port kavart, például amikor Fejes Tamás segített elpasszolni azt a Barkas autócsodát, amit a debreceniek is jól ismerhetnek.

Fejes Tamás és műsorvezetőtársai a TV2 Kincsvadászok című műsorában.
Fejes Tamás és műsorvezetőtársai a TV2 Kincsvadászok című műsorában.
Forrás:  MW-archív

A Kincsvadászok hétfő esti adása izgalmasabbnál izgalmasabb műtárgyakat tartogatott. Az egyik eladó egy eredeti P.Mobil szóróanyagot vitt a kereskedők elé, melyen nem csupán egy dalszöveg, hanem a zenekar tagjainak aláírása is szerepelt – számolt be róla a tények.hu

Mint írták, a félbe hajtott papírt először Viktor vette szemügyre, majd amikor Fejes Tamáshoz ért az emlék, a zenész meghatódva öntötte szavakba érzéseit.

Kékesi Bajnok, Pityi, Tunyó, Samu… az az érdekes, hogy a Cserháti Pityi mondhatom azt, hogy mentorom volt. Nagyon sokat segített nekem, meg támogatott. Ahhoz, hogy bekerültem a zenekarba annak idején, a Cserháti Pityinek nagyon sok köze volt. Igazság szerint annyira a zenekar tagok nem is akartak engem, úgyhogy Pityi rakott engem pozícióba a Tankcsapdánál. Szép emlékek

– nosztalgiázott Fejes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában