Helyi bulvár, celeb

2024.03.30. 10:33

„Kihordtam lábon egy szívinfarktust” – necces helyzetbe került Sári Évi Mexikóban – videóval

Feszült pillanatokat élt át a hazaút előtt.

Haon.hu

„Most mosolygok, de akkor nem voltam ennyire vidám” – nyilatkozta Sári Évi

Forrás: Napló-archív

Mexikóban szakadt ki egy kicsit a mindennapi hajtásból Sári Évi, a debreceni kötődésű színész-énekesnő egy barátnőjével utazott el néhány hete az ország egyik kedvelt üdülőhelyére. Az álomnyaralás utolsó pillanatai azonban tartogattak némi feszültséget, erről Sári Évi a Mokkában mesélt, szúrta ki az Index. Mint azt a lap írta, a hazafelé tartó járatát törölték, így kérdéses volt, visszaér-e Budapestre a Bizarrrrr! című előadás premierjére.

Most mosolygok, de akkor nem voltam ennyire vidám. Kihordtam lábon egy szívinfarktust

– nyilatkozta a színésznő, aki végül hosszabb útvonalon jutott el Magyarországra.

Gyakorlatilag az történt, hogy nagyjából olyan fél kettő körül szálltam le a repülőtéren, megfogtam a kis bőröndömet, hazavittem, leraktam a szoba közepére, lezuhanyoztam és irány a színház, próba és aztán este előadás. Amúgy is egy premiert izgalom övez, de ez most plusz teher volt rajtam, de hála a jó égnek jól sikerült

– osztotta meg Sári Évi, akinek egyébként olyan sűrűek a napjai, hogy korábban a reptérre is előadásról ment, de Mexikóban nem csalódott, az ország felülmúlta az elvárásait.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában