Helyi bulvár, celeb

2024.01.14. 13:07

„Komolyan mondom, a szerencse fia vagy” – magyar úszóval bújt ágyba Bódi Sylvi

Az éjszaka viszont közel sem volt tökéletes, az egykori modell azt is elmondta, miért.

Haon.hu

Bódi Sylvi és Kozma Dominik

Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

Január 8-án indult el a TV2-n a Sztárok a reptéren című celebreality második évada, amelyben, ahogy azt már megírtuk, a debreceni születésű Bódi Sylvi is részt vesz. A műsor alapfelállása szerint tíz nap alatt tizenegy híresség – köztük műsorvezetők, influenszerek, énekesek, színészek és sportolók – tizenegy munkakörben próbálja ki magát a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a játék fődíja pedig egy varázslatos álomutazás.

Mint arra a Ripost cikke is rámutat, a sztárok minden sikeresen, jól elvégzett munkáért cserébe „kilométereket” kapnak. A cél: több km-t szerezni egy nap folyamán, mint az ellenfél csapat, ugyanis a nyertesek egy hotelban töltik az éjszakát, míg a vesztesek a reptér egy termináljában alszanak.

A játék során a csapatok tagjai változnak, így a legutóbbi adás során Bódi Sylvi mellé a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar úszó, Kozma Dominik érkezett, aki rögtön egy ágyba is bújt az egykori szépségirálynővel. Persze nem kell rögtön messzemenő következtetéseket levonni, csupán egy ágyban hajtotta álomra a fejét a két híresség.

„Jutalomba jöttél meg. Besétáltál, egyből egy éjszaka velem egy hotelben. Komolyan mondom, a szerencse fia vagy” – jegyezte meg viccesen az explaymate, aki az ágy szélén ébredt hálótársa mellett, mert az úszó az egész ágyon elterült, „mint egy nagy keresztespók.”

A párosnak egyébként kijutott bőven a munkából, erről Instagramján is megemlékezett a szépség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában