Szárok a reptéren

2024.01.12. 15:18

Könnyes búcsú a reptéren – szomorú döntést hozott Bódi Sylvi és Zimány Linda

Haon.hu

Zimány Linda és Bódi Sylvi

Forrás: TV2

Január 8-tól ismét celebek öltik magukra a munkaruhát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A sztárok két-két fős csapatokban dolgoznak különböző reptéri munkában, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsenek, amelyek a fődíj, egy álomutazás távolságát határozzák meg – olvasható az Origo Közlésében.

A munkavégzés nem csak a kilométerek gyűjtése miatt fontos, hiszen az aktuális napon szorgalmasabban dolgozó csapat jutalomban is részesül. Zimány Linda és a debreceni születéső modell, Bódi Sylvi az első - vesztes - nap után kénytelen voltak a reptéren tölteni az éjszakájukat, azóta viszont már volt nyertes napjuk is, így a szálloda kényelmét is kiélvezhették.

Mint írják, a január 10-i adásban pedig már búcsúznia is kellett egy szereplőnek, Sydney van den Bosch és Pásztor Anna sorsáról kellett döntenie a két modellnek.

Sydney nehezen birkózna meg a megterhelő fizikai feladatokkal, vélte Bódy Sylvi, amikor arról volt szó, kit küldjenek haza a másik csapatból. Végül Pásztor Anna esett ki: – Anna nagyon sokat beszélt a gyermekeiről, nagyon hiányoznak neki. Anna biztos örülne, ha a gyerekeivel több időt tölthetne a koncertturnék és a forgatások között – magyarázta Zimány Linda a döntést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában