Ilyen az élet

2024.01.24. 15:37

A Nagy Ő győztese, Betti máris elfelejtette Jákob Zoltánt, újra rátalált a szerelem – mit szól ehhez a debreceni Enikő?

Kádár Enikőt a születésnapján értük utol telefonon, aki a Haonon keresztül üzent a Nagy Ő Bettinek.

Nagy Emese

Nem tartott sokáig Jákob Zoltán és Betti kapcsolata

Forrás: TV2

Egy bő hónapon át tartotta lázban a tévénézőket, hogy a milliárdos üzletemberre, Jákob Zoltánra rátalál-e a szerelem. Ahogyan arról a Haon is beszámolt, október 9-én a TV2-n elstartolt A Nagy Ő harmadik évadja, a műsor hétköznap esténként került képernyőre a csatornán, méghozzá kiemelkedő nézettséggel. A produkcióban Jákob Zoltán kereste a szerelmet, ebben műsorvezetőként Lékai-Kiss Ramóna segítette. Tizenkilenc gyönyörű nő küzdött a kegyeiért, köztük a debreceni kötődésű Kádár Enikő is. 

debrecen, a nagy ő, betti, jákob zoltán, kádár enikő
Kádár Enikő is ringbe szállt Jákob Zoltán kegyeiért
Forrás: TV2

A nézők egy intelligens, céltudatos nőt ismerhettek meg Kádár Enikő személyében, aki mindent megtett azért, hogy övé legyen a férfi szerelme. Egyike volt annak a négy lánynak, akik a legközelebb álltak a Nagy Ő szívéhez, de a döntő előtt neki is, ahogyan Emőkének, el kellett hagynia a villát és egyben a játékot. Végül november 5-én derült ki, Bettit, vagy Natit választja szíve hölgyének az ország 39. leggazdagabb embere, majd hosszas vívódás után meghozta döntését: Bettit választotta a milliárdos „A szívemet neked adom” – mondta a kiválasztott nőnek.

Videóüzenetben vallott érzéseiről Jákob Zoltán

A műsor után a párról folyamatosan jelentek meg cikkek, a nézők is találgattak, vajon együtt maradnak-e, hogyan tervezik a jövőjüket stb. Nem sokkal később, november végén a történetük nem várt fordulatot vett, november végén videóban üzent követőinek a milliárdos a Facebook-oldalán, aki éppen Mauritiuson nyaralt.

Amikor Dubaiból visszatértem, akkor hoztunk egy döntést Bettivel, és arra jutottunk, hogy külön folytatjuk

– fogalmazott a videóban. A Nagy Ő kitért Enikőre is, aki a távozásakor azt mondta neki, biztos Zoltánra is vár valahol egy nő, egy igazi szerelem. „Bízom benne, Enikőnek igaza van, és megtalálom a társam, hiszen most nincs más dolgom, minthogy keresek tovább” – tette hozzá tavaly év végén.

Vajon igaz a hír?

A napokban felröppent a hír, miszerint Bettire újra rátalált a szerelem, és bizony a feltételezés igaznak bizonyult, ugyanis A Nagy Ő nyertese a közösségi oldalán megosztott egy közös képet szerelmével, illetve egy szív emojit is odaszúrt a kép alá, mindenkinek világos legyen: ismét szerelmes!

debrecen, a nagy ő, betti, jákob zoltán, kádár enikő
Betti és új párja 
Forrás: Instagram

Nagyon örülök, hogy újra rátalált a szerelem Bettire, szívből kívánom neki, váltsa valóra az álmait. Legyenek boldog az új kedvesével!

– emelte ki a Haonnak Kádár Enikőt, akit születésnapján értünk utol telefonon. Megjegyezte, úgy látja, Betti egy olyan nő, aki szeretetre vágyik, figyelemre és törődésre, együtt töltött minőségi időre.

– Betti és Zoltán kapcsolatát, ismerkedését nagyon megnehezítette a média, folyamatosan ott voltak körülöttük az újságírók és fotósok, így valljuk be, nagyon nehéz lehet kibontakozni, kitárulkozni a másik felé – fogalmazott. Továbbá elmondta, ő továbbra is szingli, a műsor óta nem volt kapcsolata. Ennek ellenére jól érzi magát, a születésnapját a barátai, családja társaságában tölti.

A jövőben is várom, hogy a titkos lovag megjelenjen, felkeressen, hiszen tudjuk, mindenkire vár valahol valaki

– tette hozzá mosollyal az arcán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában