új klip

2021.09.29. 19:13

Már elérhető Betti és Josh legújabb közös alkotása

Betti és Josh egy hete új dallal és klippel jelentkezett, a Te csak játszol velem című dal már közel 100 ezer megtekintésnél jár.

Fotó: Gábor Bernadett-archív

Gábor Betti, akit eddig többen a Desperado énekesnőjeként ismertek, bizonyára sokaknak – többnyire a 30-as és 40-es korosztálynak – felidézte a „régi” diszkóhangulatot.

Az új szerzemény igencsak slágergyanús, a dallam és a szöveg egyaránt fülbemászó – ami egyébként célja is volt az énekeseknek.

Fotó: Gábor Bernadett-archív

– Nem titok, hogy nem a tizenéveseket akartuk elérni az legújabb közös szerzeményünkkel, ugyanis mindketten a negyvenes korosztályba tartozunk: kinek zenéljünk, ha nem a saját kortársainknak? – tette fel mosollyal az arcán a költői kérdést Betti.

Mint tudjuk, a közelmúltban Betti kilépett a Desperado együttesből, de már akkor felhívta a figyelmünket az énekesnő: ne gondoljuk, hogy nem hallunk róla hamarosan! – ehhez tartotta magát, ugyanis a YouTube-on már napok óta elérhető a rajongók számára a Josh és DJ Szatmári közreműködésével létrejött dal.

– Bármennyire is furcsa hallani tőlem, de tényleg nagyon meglepnek a számok, hihetetlenül boldog vagyok, hogy ennyien kíváncsiak a zenénkre. Fantasztikusan érzem most magam a bőrömben, ez egy óriási visszajelzés számomra, hogy jó az irány, amerre haladok – fogalmazott a Naplónak.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában