<3

2021.09.23. 16:11

A rockerek mosolyt csaltak a csupaszív kisfiú arcára

Kowa és Jimmy a minap meglepték egy fiatal Down-szindrómás rajongójukat, Petikét.

Fotó: Kowalsky meg a Vega-archív

 

Képalá: Kowa és Jimmy személyesen nyújtott át Petikéne az Esszencia című könyvet | Fotó: Kowalsky meg a Vega-archív

Néhány napja a Kowalsky meg a Vega két tagja, Balázs „Kowalsky” Gyula és Szórád „Jimmy” Csaba kocsiba pattantak, és egészen Tatabányáig meg sem álltak, hogy egy csupaszív kisfiú, Petike arcára mosolyt csaljanak. Mint megtudtuk, a Down-szindrómás kisfiú évek óta hatalmas rajongója a formációnak, amikor csak teheti, az első sorban tapsol a koncerteken, sőt még egy Kowalsky meg a Vega sarkot is kiépített a szobájában, ahol közös fotók, aláírások, pólók és csecsebecsék kapnak helyet. A kis legény régi álma volt, hogy találkozzon a tagokkal, illetve kezébe tarthassa a csapat Esszencia című könyvet – amit Kowa és Jimmy személyesen nyújtott át számára.

Boldogan kiáltott fel!

Nagyon megható volt a találkozás, ugyanis Petike mit sem tudott az egészről, édesanyja bejegyzésben írta le, aki a Mindownnap blogot vezeti a Facebookon, hogyan fogadta kisfia a zenészeket. „Ma vendégeink voltak. A kórházi bennfekvés után volt egy megkeresésem valakitől. De olyan hihetetlennek tűnt, tudtam róla, hogy kik jönnek hozzánk, de nem én szerveztem: csak „fogadtam” a lehetőséget. Természetesen mindent titokban tartottunk, nehogy Peti bármit megsejtsen. Csak annyit mondtam, siessünk haza, mert vendégeim lesznek. Aztán mondtam neki, hogy nyisson ajtót. Peti kinyitotta az ajtót, és döbbenettől vezérelt boldogsággal kiáltotta: Kowa, hogy kerülsz te ide, honnan jöttél?” – olvasható a posztban.

Fotó: Kowalsky meg a Vega-archív

Telefonon értük utol Jimmyt, aki megosztotta a Naplóval, rengeteg hasonló meghívást kapnak, amit sajnos nem tudnak teljesíteni, ám minden tőlük telhetőt megtesznek a legkisebb rajongókért. – Nagyon jó érzés volt számunkra is a találkozás, szinte már barátként köszöntöttük a fiatalembert, számos fellépésünkön találkoztunk már vele. Látni kellett volna az arcát, amikor megpillantott minket az ajtóban, meg sem kellett szólalnia, hogy tudjuk, mennyire örül nekünk. Szerencsére nem ő az egyetlen fiatal kis drukkerünk, sokan a szüleikkel érkeznek a koncertekre, és kívülről fújják a legnagyobb slágereinket – mondta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában