odáig van a munkáért

2021.06.30. 14:36

Szinkronszínésznek állt Dobó Ági, egy süninek kölcsönzi a hangját

A Nyúl Péter új részében Tüskés nénit szólaltatja meg a szépségkirálynő, fiai nagy örömére.

Fotó: Dobó Ági-archív

– Elárulom, nagyon régóta odáig vagyok a szinkronhangokért, és ezért az egész műfajért! – osztotta meg az örömhírrel kapcsolatban közösségi oldalán Dobó Ági. Mint írta, a színészet sosem vonzotta annyira, mint a szinkronizálás. Még kedvenc magyar hangjai is vannak: például Szabó Sipos Barnabás, aki többek között George Clooney hangját kölcsönzi.

Fotó: Dobó Ági-archív

– Együtt főztünk a Konyhafőnökben, és tátott szájjal néztem, hallgattam, bármikor megszólalt! – emlékezett vissza a szépségkirálynő. Kedvelt magyar hangjaiként említette még Galambos Pétert és Peller Annát is, valamint Ember Márkot, akinek imádja a hangját. Dobó Ági szerint szinkronhangnak lenni kifejezetten menő, és külön öröm, hogy hazánkban rengeteg különleges hangszínű, tehetséges szinkronszínész él. Magát persze nem sorolná a nagy nevek közé, mindenesetre nagyon örül, hogy belekóstolhatott a szakmába. – Nézzétek a Nyúl Péter 2. részét, és keressétek Tüskés nénit! – buzdította követőit.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában