a közönségnek él

2021.04.21. 15:25

Hiányzik a munka Pintér Timinek

Lemezkészítés foglalta le a téli hónapokban, most új albummal jelentkezik.

Fotó: Pintér Timi-archív

Pintér Timi megpróbáltatásként élte meg, hogy nem tudott fellépni, a közönséggel találkozni a vírushelyzet miatt. Elmondta, öröm és boldogság, hogy kisfia sok idejét leköti, de a munka nagyon hiányzik neki és együttesének is. – Az egészségünkre vigyázunk, és mindig is az volt a fő szempont, hogy ne legyünk betegek. Most és a járvány előtt is vitaminokat szedtünk, felnőttek és gyerekek is, illetve figyelünk a helyes táplálkozásra. Nem tudunk róla, hogy elkaptuk volna a vírust, de lehet, hogy átment rajtunk. Az oltást be fogjuk adatni, de egyelőre nem került ránk a sor. Nem szabad elbagatellizálni a betegséget – tette hozzá az énekesnő.

Munkájáról elmondta, hogy egyórás raktárkoncertet tartott, most tévéfelvételekre jár. Feltételesen vannak felkérései, de egyelőre nem tudni, hogy lehet-e a későbbiekben teljesíteni ezeket. – A színpad hiánya megvisel bennünket, hiszen ez az életem, az életünk! A munkám a hobbim, és fordítva. Nekem a tréningek, a fellépések rituáléja, a közönség szeretete hiányzik még, hiszen nekik élünk. Bízunk benne, hogy hamarosan vége lesz a járványnak, és kinyílnak a kapuk – tette hozzá az előadóművész.

­Nagyné Kelemen Mónika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában