Búcsú

2020.11.26. 11:00

Megyeri Csilla nem ölti fel a séfkabátot

Debreceni lány létére éppen egy alföldi étel elkészítése fogott ki rajta. Méghozzá másodjára.

2020.02.19. Budapest Just Clear Fitness Wellness díjátadó Fotó: Sulyok László (SL) Ripost képen: Megyeri Csilla

Fotó: MW-archív

Ezidáig két cívisvárosi gyökerekkel rendelkező hírességnek is drukkolhattunk a Konyhafőnök VIP versenyében, ám egyikük búcsút intett a szerda esti adás végén. A gasztronómiai műsor idei évadában ugyanis Bódi Sylvi és Megyeri Csilla is kötényt húzott, hogy megmutassa, mire képes a konyhában. Az utóbbi versenyző számára nagy kihívásnak ígérkezett az a feladat, amely során a séfkabátért harcoló celebeknek alföldi ízekkel kellett előrukkolniuk. A nézők emlékezhetnek, hogy a válogató alkalmával Csilla bemutatkozó ételként slambucot készített, de a fogás nem sikerült túl jól, így csupán Sárközy Ákos jó szívének köszönhette, hogy bekerült a csapatba.

A szerdai adásban Hódi Pamela nehezíthette meg valamely versenytársa dolgát azzal, hogy megfosztja őt a hozzávalók megválasztásának lehetőségétől. A hátráltatott versenyzőnek előre összeállított kosárból kellett dolgoznia, amely éppen a slambuc hozzávalóit tartalmazta. Az Alföld Televízió egykori műsorvezetője önként vállalta a próbatételt, hogy bebizonyítsa, ezúttal nem fog ki rajta a feladat. Erőfeszítéseit azonban ezúttal sem koronázta siker, így a Michelin-csillagos séfekkel tarkított zsűri végül úgy döntött, Csilla lesz a sorozat következő kiesője.

„Igaz, én nem brillíroztam úgy, mint a többiek, de leküzdöttem a félelmeimet és egy újabb akadályt, hiszen előtte nem voltam gyakorlott konyhatündér”

– vallott műsorbeli élményeiről közösségi oldalán. Hozzáfűzte, hálás azért, hogy a forgatás során nagyszerű embereket ismerhetett meg és Michelin-csillagos séfektől tanulhatott.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában