Új szerepben

2020.11.04. 16:17

Bódi Sylvi harcba száll a séfkabátért

Michelin-csillagos zsűri előtt, a televízió képernyőjén mutatja meg, mire képes a konyhában.

Fotó: Facebook / Bódi Sylvi

A debreceni születésű egykori szépségkirálynő hatalmas kihívást vállalt, hiszen hamarosan ő lesz a Konyhafőnök VIP című gasztroműsor egyik versenyzője. Elárulta, van némi lámpaláza, ugyanakkor szereti megmérettetni magát. Gyerekkorában sokszor segített édesanyjának a konyhában, ám bevallotta, erről az időszakról nem sok emléket tud felidézni. A legfőbb kihívást mégsem a konyhai élmények felelevenítése, sokkal inkább főzési és étkezési szokásai jelenthetik számára.

„Amióta nagylány lettem, vegetáriánusként élem az életem, és különleges módon étkezem, tehát bizonyos elvrendszer alapján”

– avatta be a nézőket. Hozzátette, annak ellenére sem irtózik a hústól, hogy az elmúlt években sohasem használta vagy fogyasztotta alapanyagként.

A 39 esztendős modell többek között olyan hírességekkel veszi fel a kesztyűt a műsorban, mint Oroszlán Szonja, Abaházi Csaba, Nagy Alexandra, Vastag Tamás, Horváth Cintia, Hódi Pamela, Inti, Feke Pál, Járó Zsuzsa, Völgyesi Gabi, Palya Bea, Erdei Zsolt, Gergely Róbert, Király Linda, Pokorny Lia, Ganxsta Zolee és Hujber Ferenc. A hajdú-bihari nézők örömére a csapatnak lesz egy másik debreceni kötődésű versenyzője is Megyeri Csilla személyében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában