Videó

2020.05.06. 13:13

Orosz Gyuri nassolni akart, de alaposan leszidták

Ha lelkiismerete nem is, a hűtőszekrénye gondoskodik róla, hogy formában maradjon a hajdúnánási születésű humorista.

Fotó: Facebook / Orosz György

Tartsunk önvizsgálatot és valljuk be: többségünknek nem a diétázásról és alakformálásról szólt a kijárási korlátozás. Az otthon maradás időszakában végső elkeseredésünkben gyakran finomságokkal, rágcsálnivalóval próbáltuk elűzni a mázsás súlyként ránk nehezedő unalmat. Mindezek után hüledezve állhatunk a mérlegen, s bizonyára szép számmal akadnak olyanok is, akik egy ideig inkább tudomást sem vesznek a súlyukról.

Orosz György azonban azon kevesek közé tartozik, akiknek nem kell vezekelniük, hiszen bár szándékában állt, mégsem követhetett el gasztronómiai bűncselekményt. A közösségi oldalára feltöltött " target="_blank" rel="noopener noreferrer">videóból ugyanis kiderül, hogy a hűtőszekrénye azonnal észreveszi, ha rosszban sántikál. Amint kinyitja az ajtaját, a konyhai berendezés géphangon megdorgálja őt, méghozzá páratlan humorral fűszerezve:

„Idefigyelj, te karanténszökevény! Annyit nyitogatod a hűtőt, hogy adok egy jó tanácsot: cseréld ki a hűtő lámpáját egy szoláriumcsőre! Úgyis egy dagadt disznó leszel, de legalább lebarnulsz.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában