Boldog utolsó nap

2020.02.07. 14:51

Szépen búcsúztak Tysontól

A súlyosan beteg menhelyi kutya utolsó napján hamburgert is ehetett.

Fotó: Facebook / Pacsi Kutyamenhely Alapítvány

Régóta köztudott, hogy a Cutler Gym testépítői, Bohos Kornél vezetésével szívükön viselik a beteg, vagy gazdátlan állatok sorsát. Sajnos ez a sok megható élmény mellett fájdalommal is jár, így történt ez a napokban is. Tyson, aki négy esztendeje a Pacsi Kutyamenhely Alapítvány lakója, súlyos betegséggel küzdött egy ideje, s meg kellett hozni egy nagyon nehéz döntést: végleg elaltatni a kutyát.

Ebéd az étteremben

„Régen meghoztuk a döntést, mert nem volt tovább” – olvasható a Pacsi Facebook-oldalán. „Betegsége felülkerekedett, akármit is próbáltunk, nem volt segítség. Mindent megadtunk neki, amit lehetett. Egyet nem tudtunk, szerető otthont, meleg szobát, kényelmes kanapét, igazi családot. Négy évet töltött nálunk, talán kicsit többet is. Már nem számoltunk... Halálán jött át a gyepmesteri telepről, de visszahoztuk az életbe. Szerettük, és ő is bennünket. Végtelen emberszerető, kedves, bújós kutyus volt. (...)

Mi lettünk a családja, végleg. És úgy 1,5 évvel ezelőtt a cutleres sportolók, barátaink, akik rendszeresen jöttek, jönnek, vitték, sétáltatták, már akkor is, mikor már csak segítséggel tudott.”

Tyson barátai szerveztek neki egy utolsó, remek napot: Kornélék elvitték az edzőterembe, megsétáltatták a Nagyerdőn, és utoljára megebédelt egy gyorsétteremben. Talán boldogan ment el...

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában