gasztrobulvár

2019.05.20. 07:48

Bódi Sylvi felvette a kötényt

Nem csak ételeket tárol a hűtőjében a debreceni születésű modell.

Fotó: Facebook/Sylvi Bódi

Wossala Rozina, a Konyhafőnök című főzőműsor korábbi évadainak zsűritagja sztárok konyhájába megy el, hogy megnézze, mit lehet kifőzni vagy kisütni a hűtőjükből. S aztán megmutatja, hogy az adott alapanyagokból egy profi mire képes. Csak utána kell csinálni! Ezúttal Bódi Sylvi hűtőjébe túrt bele a séf, ám nem volt könnyű dolga, mivel a modell több mint 20 éve vegetáriánus, és nincs ideje a konyhában foglalatoskodni. Még mielőtt belevágtak volna a főzésbe, Sylvi a kétlakiságáról beszélt Rozinának.

Fotó: Facebook

– Ideiglenesen hazaköltöztem Baliról, de nagyjából tíz éve alakítottam ki úgy az életemet, hogy az indonéz sziget is az otthonommá váljon. Főleg úgy, hogy ott tudok együtt lenni a „szerelmemmel”, a Csendes-óceánnal – mosolygott Sylvi, aki évek óta igyekszik védeni a magánéletét. – Sokak szerint nagyon könnyű sportágról beszélünk, holott nagyon megterheli a fizikumot a szörf, emellett megtanít a türelemre, a tiszteletre és az akarat­erőre, hogy soha ne add fel. Ez is közrejátszott, hogy elindítsam a szörfös videóblogomat, no és persze ott vannak a helyes szörfös fiúk is – nevetett a modell.

Salátás finomság

Sylvi majdnem vegán étrendet követ, állati eredetű ételeket nem fogyaszt, kivéve a bivaly- és kecskesajtot. Emiatt a hűtőjében tej, tojás, tengeri herkentyű nem található, és persze még cukor sincs a pultban. Viszont a konyhaszekrényben hajlakk, a fridzsiderben pedig körömlakk mindig akad. Végül, amit egymás után elkészített Rozina és Sylvi: egy tányér egyszerű mizós spárgasaláta, melyet mézzel, bazsalikomlevéllel és szakéval is megbolondítottak.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában