Krimi

2024.04.09. 11:03

Égig csaptak a lángok a pályaudvaron, ilyen brutális tüzet régen láttunk

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók, több tíz méteres lángokkal kellett megküzdeniük Rákosrendezőn.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A budapesti Rákosrendező pályaudvar területén  hétfő este 11 óra körül tűz ütött ki. Óriási szirénázásra riadtak sokan Angyalföldön és környékén, az ott élők látták, ahogy óriási lángok csapnak fel az ég felé, és hatalmas füstoszlop borítja be az eget. 

A Facebook-kommentek szerint a teherpályaudvar területén, a sínek között ütött ki a tűz.

A Rákosrendező pályaudvaron csaptak az égig a lángok
Fotó: Olvasói

A MÁVINFORM közleménye szerint Rákosrendező állomáson nem közlekedhettek a vonatok, mert a katasztrófavédelem leállította a vonatforgalmat a megszűnt vágányok területén keletkezett tűz miatt.

"Vasúti talpfák égtek tegnap késő este Rákosrendező vasútállomáson, a Teleki Blanka utca felőli oldalon. A tűz egy száz méter hosszú, húsz méter széles, öt méter magasságú talpfarakást és a környezetében található aljnövényzetet érintette, valamint veszélyeztetett egy harminckét köbméteres gáztartályt is" - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán. 

A tüzet végül sikerült megfékezni, és újraindulhatott a vasúti forgalom. A tűzről készült videó a Ripost cikkében tekinthető meg. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában