HAON Sziréna

2019.03.18. 15:48

Több autóval is elbánt az esztári kőzápor

Esztár - A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát - olvasható a police.hu-n.

Esztár - A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát - olvasható a police.hu-n.

A nyomozás adatai szerint 2018. augusztus 9-én 21 óra körül a gyanúsított gyalog közlekedett Esztáron, a Rákóczi utcában - derül ki a híradásból. A férfi, miközben sétált, egy arra járó gépkocsi felé dobott egy követ, ami az autó lehúzott ablakán berepült az utastérbe. Ezt észlelve a jármű vezetője elhajolt a kő elől, ami a másik oldali ablakot kitörte.

A gyalogos továbbközlekedett, majd egy autó szélvédőjét és egy másik gépkocsi hátsó ablakát is megdobta - tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A sofőrök értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a 29 éves esztári lakost. A nyomozók kihallgatták a férfit, és vele szemben közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


[related-post post_id="4175055"]

[related-post post_id="4171988"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!