HAON Sziréna

2018.09.05. 08:39

Veszélyes antenna miatt kellett intézkedni a Darabos utcán

Hajdú-Bihar - Kihúzós létrát vetettek be a tűzoltók. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Kihúzós létrát vetettek be a tűzoltók. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hatvan körbála égett tegnap délben Debrecenben, a Nagy Mihály kertben. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Munkájukat egy erőgép is segítette. A tűz során nagyobb anyagi kár keletkezett.

Egy húszméteres fa egyik ága lehasadt, és veszélyeztette a gyalogosforgalmat Debrecenben, az Angyalföld téren. A debreceni egység motoros láncfűrésszel távolította el az ágat.

Délután Nyíradony-Aradványpusztán, az Iskola utcában egy gázcső megsérült, a gáz szivárogni kezdett, ezért riasztották a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat. A tűzoltók helyszíni személt folytattak le az eset kapcsán. A környéken élőknek nem kellett az otthonaikat elhagyniuk.

Egy családi ház tetőszerkezetére rögzített tv-antenna megdőlt, és a gyalogosforgalmat veszélyeztette kedd délután Debrecenben, a Darabos utcában. A megyeszékhely tűzoltói kihúzós létrán át a veszélyhelyzetet megszüntették.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -


[related-post post_id="3972288"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!