HAON Sziréna

2018.03.22. 09:32

Családi ház lángolt Hajdúviden

Hajdú-Bihar - Jéggel, tűzzel, kidőlt fákkal küzdöttek meg szerdán a katasztrófavédelem munkatársai.

Hajdú-Bihar - Jéggel, tűzzel, kidőlt fákkal küzdöttek meg szerdán a katasztrófavédelem munkatársai.

Hajdúnánáson, a Szabadság utcában magasfeszültségű villanyvezetékre dőlt egy fa, amelyet szerda reggel a hajdúnánási hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereivel közösen egy motoros láncfűrész segítségével távolítottak el.

Szerdán napközben több debreceni épülethez is kivonultak a megyeszékhely tűzoltói, amelyeknél a magasból lelógó jégcsapok a járókelőket veszélyeztették. Gépezetes tolólétrán és kihúzós létrán át, kéziszerszámok segítségével a Hatvan, a Bethlen, az Újházi Ede, a Rakovszky Dániel és a Péterfia utcában szedtek le jégcsapokat a katasztrófavédelem szakemberei.

Hajdúböszörmény-Hajdúviden, a Gábor Áron utcában egy ötven négyzetméteres melléképület egyik helyiségében tűz ütött ki szerda este. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók az épületből kihoztak egy gázpalackot, majd a tüzet egy vízsugárral eloltották. Két ember a tűzoltók kiérkezése előtt megpróbálta eloltani a lángokat, őket kórházba szállították füstmérgezés gyanújával. Az eset során nagyobb anyagi kár keletkezett, a tüzet egy meghibásodott lámpatest okozta.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!