HAON Sziréna

2017.12.22. 11:28

Ne igyák meg! - Van még a mérgező pancsolt szeszből

Hajdú-Bihar - A hajdú-bihari rendőrök információi szerint feltehetőleg közel 160 üveg mérgezett ital van még ismeretlen személyeknél.

Hajdú-Bihar - A hajdú-bihari rendőrök információi szerint feltehetőleg közel 160 üveg mérgezett ital van még ismeretlen személyeknél.

A megyei rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt – igazságügyi toxikológus szakértő bevonásával – folytat nyomozást egy 47 éves debreceni lakossal szemben a szerepi metil-alkohol mérgezés ügyében.

A megalapozott gyanú szerint N. Sándor metil-alkohol és más egyéb adalékanyagok, aromák hozzáadásával különböző szeszes italokat állított elő egy nagycserei tanyán. A gyanúsított az általa előállított hamis, mérgező italokat eladta ismerőseinek, akik azokat továbbértékesítették.

A nyomozás adatai szerint feltehetőleg még 160 üveg – a gyanúsított által előállított – mérgező szeszes ital van ismeretlen személyeknél. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy akik ismert italmárkák üvegében lévő, zárjegy nélküli, „Duty Free Shop” felirattal ellátott, mérgező szeszes italt vásároltak, abból ne igyanak!

Felhívjuk a figyelmet, hogy bizonytalan helyről származó, ismeretlen eredetű, a szükséges engedélyekkel nem rendelkező üzletből vagy személytől vásárolt folyadékot, szeszes italt ne fogyasszon, ezeket csak hivatalos forrásból szerezze be!

- police.hu -


[related-post post_id="3716428"]

[related-post post_id="3716331"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!