haon-sportoldal

2013.01.20. 18:42

Újabb Ráthonyi KFT. - Eötvös-győzelem

Röplabda - A néhány hetes szünet után vasárnap az Agria RC Eger vendégeként léptek pályára a röplabda NB II-ben a debreceni hölgyek.

Röplabda - A néhány hetes szünet után vasárnap az Agria RC Eger vendégeként léptek pályára a röplabda NB II-ben a debreceni hölgyek. A felnőtt mérkőzést sok hibával kezdte az együttes és a végjátékban sem sikerült fordítani. A következő három szettet fegyelmezettebb játékkal, több mozgással és jobb koncentrációval sikerült megnyerni. Ezekben a játszmákban a beteg Czibere Krisztinán kívül minden cserejátékos lehetőséget kapott, sőt új elemek gyakorlására is volt lehetőség. A mostani sikerrel együtt sorozatban hatodik győzelmüket aratták a felnőttek, megerősítve a tabellán elfoglalt második helyüket.A juniorok a helyenként jelentkező megingások ellenére végig kezükben tartották a mérkőzést és szintén a második helyen állnak.

 

Felnőtt: Agria RC Eger - Ráthonyi Kft.-Eötvös DSE 1:3 (21, -12, -16, -16)

Ráthonyi Kft. - Eötvös DSE: Bacsó Bettina, Jenei Kinga, Pető Tamara, Zolnai Vanda, Szabó Kármen, Fehér Anna Ditta. Cserék: Tóth Nikolett Lili (libero), Marczin Daniella (libero), Paczier Erika, Bardócz Brigitta. Edző: Szombathy András.

Junior: Agria RC Eger - Ráthonyi Kft.-Eötvös DSE 0:3 (-14, -13, -21)

Ráthonyi Kft. - Eötvös DSE: Bacsó Bettina, Bardócz Brigitta, Pető Tamara, Zolnai Vanda, Marczin Daniella, Fehér Anna Ditta. Cserék: Fehér Zsófia, Mező Beatrix. Edző: Szombathy András.

A másik NB II-es mérkőzésen a Hajdúböszörmény 3:1 arányú vereséget szenvedett Tiszavasváriban. A DEAC NB I-es mérkőzése a Sümeg kérésére elmaradt, későbbi időpontban fogják megrendezni.

A következő fordulóban mindhárom megyei csapatunk itthon játszik. A HTE az Agria RC Egert, míg a Ráthonyi KFT. – Eötvös DSE az első helyezett Szegedet fogadja. A DEAC január 27-én 17 órától a PTE-PEAC Ellen játszik az Agrártudományi Egyetemen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!