haon-sportoldal

2012.07.12. 15:17

Szerencsésebb folytatásban bíznak

A Kuncz Dezső – Szemmelroth Anetta páros a hétvégén folytatná a pontgyűjtést a Rallye2-ben.

A Kuncz Dezső – Szemmelroth Anetta páros a hétvégén folytatná a pontgyűjtést a Rallye2-ben.

 

Az Országos Rallye2 Bajnokság versenyzői hosszabb szünetet követően ülnek ismét versenyautóikba, hogy szombaton Veszprémben döntsék el, ki a gyorsabb. A bükfürdői szezonkezdeten technikai gondokkal küzdő Kuncz csak a negyedik helyen ért célba, ezúttal szeretne jóval előrébb végezni.

 

„A bő két hónap pihenő elég volt arra, hogy megtaláljuk a hibát, ami miatt nem volt elég erős a Hondánk Bükfürdőn. Szerencsére nem volt nagy gond, a hengerfejben adta meg magát egy jeladó, de ezt akkor, a 20 perces szervizben nem sikerült megtalálnunk. Most újra a régi az autó, a héten már a futóművét is voltunk állíttatni. A verseny előtti napon lesz egy tesztünk, ahol meglátjuk, jó irányba haladunk e.” –mondta a püspökladányi versenyző.

 

„Imádom a veszprémi murvás pályákat, az elmúlt években viszont vegyesen szerepeltem. Tavaly mi nem mentünk itt, de előtte egy dupla defekt fosztott meg az első helytől, 2009-ben pedig sikerült nyernünk. Idén is szeretnénk maximális ponttal hazajönni, de addig még egy nagyon kemény verseny vár ránk. Ezek a szakaszok hírhedt autógyilkosak, de tavaly év végére a rendezők rengeteget finomítottak rajta, amivel sokkal élvezhetőbbek lettek. Állítólag most is ez a jó murva vár ránk, a futóművet is ehhez lőttük be, úgyhogy reméljük sikerülni fog a jó szereplés.”- bizakodott a verseny előtt a JG2 Racing Team versenyzője.

Címkék#rallye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!