haon-sportoldal

2012.07.10. 15:30

Bebizonyították, hogy tényleg „vezet a ritmus”

Több díjat is kiosztottak a Ritmus Kulturális és Sportegyesület tagjainak az elmúlt időszakban produkált kimagasló nemzetközi eredményeikért. Vollay Enikő, a nyolcszoros nívódíjas balettmester ezúttal a „Sporttáncosok Mestere” kitüntetést kapta meg.

Több díjat is kiosztottak a Ritmus Kulturális és Sportegyesület tagjainak az elmúlt időszakban produkált kimagasló nemzetközi eredményeikért. Vollay Enikő, a nyolcszoros nívódíjas balettmester ezúttal a „Sporttáncosok Mestere” kitüntetést kapta meg. Szathmáry Marietta moderntánc pedagógust táncpedagógusi nívódíjjal ismerték el. Tanítványaik, Hüse Amanda, Szabó András, Bogya Bonni és Hadászi Vivien két díjat is, a „Nívódíjas táncos” és „Az év táncosa” kitüntetést nyerték el a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetségtől. Az „Érdemes sporttáncos” elismerést Balázs Klaudia és Földing Csaba (felnőtt és junior csoport) nyerte el. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!