haon-sportoldal

2008.07.08. 15:19

Szerdán ismét a pályán a Loki

<p>Mint arra a szurkolók emlékezhetnek, a DVSC-TEVA labdarúgócsapata első komolyabb előkészületi mérkőzésén szombaton 2–1-re legyőzte a román élvonalban szereplő Poitehnica Iasi gárdáját.<BR /></p>

Nos, nincs megállás, a Loki július 9-én, szerdán újabb felkészülési mérkőzést játszik Balmazújvárosban, az ellenfél a Kolozsvár, egész pontosan az Universitatea Cluj Napoca lesz.

A 18 órakor kezdődő összecsapásra mindenkit sok szeretettel várnak. A belépőjegy 500 forint, a DVSC a mérkőzés teljes bevételét a balmazújvárosi sportegyesületeknek ajánlja.

Hétfő óta tart a bérletárusítás is a Lokinál: az értékesítés hétköznap 9-től 17 óráig, szombaton 9-től 13-ig történik egészen július 19-ig. Az állandó belépőket az Oláh Gábor utcai iroda VIP-helységében lehet megvásárolni.

Rossz hír a csapat háza tájáról, hogy megsérült a Loki egyik legjobb védője, Mészáros Norbert, akinek kazahsztáni utazása kérdésessé vált. A villámgyors játékost kedden vizsgálták meg alaposan az orvosok, s szerencsére kiderült, hogy nincs törés és szakadás.

A sérülés – ahogy lenni szokott – egy rossz mozdulat után következett be, Mészáros rálépett a labdára, és kifordult a bokája. Egyelőre nem tudni, a futballistának mennyit kell majd kihagynia, s bár a jövő héten nagyon szeretne Kazahsztánba, az UEFA-kupa selejtezőre utazni a csapattal, ezt korántsem biztos, hogy megteheti: most még erős fájdalmai vannak. Mindenesetre azért mindenki bízik a gyors gyógyulásban, hiszen Mészárosra vélhetően szükség lenne a Karaganda ellen.

Sorsolnak az NB II-ben is

Mindeközben elkezdte a felkészülést a Loki NB II-es csapata is. A DVSC-DEAC-nál már alig várják az NB II Keleti és Nyugati csoportjának sorsolását, amely július 10-én, csütörtökön 10 órakor lesz a Magyar Labdarúgó-szövetség Kánai úti székházában. Az MLSZ ezen a napon egészíti ki az augusztus 9-én 32 csapattal rajtoló másodosztályú bajnokság mezőnyét. A DVSC-DEAC a Keleti csoportban indul, s a hírek szerint ide sorolják be a Ferencvárost és az MTK második csapatát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!