haon-sportoldal

2008.06.27. 18:20

Kósa Lajos nélkül is nívós lesz a derbi

<p>A közöltekkel ellentétben Kósa Lajos mégsem indul autóversenyezni vasárnap a Gázvezeték utcai salakmotoros stadionban. Aggodalomra nincs ok, hiszen a Diego-Citroen Orbán Kupa elnevezésű, salakpályás autós versenyen sztárok egész sora áll majd rajthoz, a technikai sportok szerelmesei pedig kedvükre csemegézhetnek majd a bivalyerős, szemet gyönyörködtető járgányok közül. <BR /></p>

A szervezők mintegy 100 indulóval számolnak, akik igazán gondoskodnak majd a nézők szórakoztatásáról. A versenyt minden időjárási körülmények között lebonyolítják, ha esik az eső, még több látványra számíthat a nagyérdemű.

A küzdelem 8 kategóriában folyik majd, és mivel a Security 97 kupasorozat része, minden bizonnyal nem babra megy majd a játék. Egy Toyota Corolla WRC is feltűnik majd az oválpályán, valamint több farhajtásos Lada, s akik nem „zöldfülűek” az autósportban, jól tudják, hogy ezek a gépek, iiletve pilótáik tudják csak igazán szórakoztatni a közönséget.

Ugye tudják, az autók a pálya ellentétes pontjairól indulnak és értelemszerűen az győz, aki hamarabb teszi meg az előre meghatározott távot. Természetesen a szervezők az ajándékokról, nyereményekről sem feledkeztek meg. Érdemes tehát kilátogatni vasárnap 9 órától a Gázvezeték utcai stadionba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!