haon-sportoldal

2008.05.22. 10:13

Legyen a Május csodaszép!

<p>Pénteken délután 18 órától a már biztos kiesőnek számító Óbudai Goldberger együttesét fogadja a Hódosban a DVSC-Aquaticum csapata a női kézilabda bajnokság 22., azaz utolsó fordulójában. <BR /><BR /></p>

A múlt heti derecskei mérkőzés után (mely döntetlenre végződött) kissé keservesek a debreceni szurkolók, akik szép búcsút várnak kedvenceiktől, s ez egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

 Bár a két csapat legutóbbi találkozóján a Goldberger nyert hazai pályán (30–28), most mégis a debreceniek az esélyesebbek. Ha csak a tabellán elfoglalt helyüket vesszük figyelembe, a DVSC egyértelműen jobban áll, ráadásul a hazai pálya előnye is Szűcsék mellett szól, s reméljük, hogy az ősszel még a középmezőnyhöz tartozó óbudaiak tavaszi zuhanórepülése nem Debrecenben szakad meg.

Szép emlékek

Skaliczki László a derecskei mérkőzést követően annyit mondott: Május van, csodaszép. Sejthető, hogy a mester képletesen fogalmazott, de ha a lányok kitesznek magukért, és remek játékkal megszerzik a két pontot, talán valóban szép emlékek maradnak meg Skaliczki edző elméjében erről a hónapról, s összességében a Debrecenben eltöltött időkről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!