haon-sportoldal

2007.12.20. 14:25

Aktívak lesznek a játékvezetők (is)

<p>Az újonnan megválasztott Megyei Kézilabda Szövetség elnökségének vezetői az első szponzori szerződésük megkötésére invitálták a média képviselőit.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-MKSZ-AKTiV-1-cZZs_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A><br /> &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-MKSZ-AKTiV-2-cZZs_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Az eseményen Oláh Sándor, a testület elnöke és Kovács Ágnes, az Aktív fitness vezetője írt alá egyelőre féléves együttműködési kontraktust.

A szerződés értelmében a sportközpont személyi tréner segítségével vállalja a megyei játékvezetők felkészítését, illetve a hajdúsági kézilabda-csapatok a felkészülési időszakban igénybe vehetik a Debrecen legnagyobb fitness-klubját.

A szövetség elnöke kiemelte, ez a megállapodás több okból is fontos, hiszen nagyon fontos cél a szervezetnél, hogy olyan sípmestereket neveljenek ki, akik az A-keretnek lehetnek majd tagjai és ehhez mindenképpen szükséges a tökéletes fizikai felkészítés, amit az Aktív fitnessnél Szarka Béla személyi edző végez majd.

A sportközpont részéről Kovács Ágnes elmondta, számukra fontos, hogy a színvonalas lakossági szolgáltatás mellett jelenlegi vagy leendő példaképek is igénybe tudják venni a fitness-klubot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!