haon-sportoldal

2007.11.22. 11:38

Madai Petra is áldott állapotban

<p>Debrecen-A közeljövőben újabb taggal bővül a Loki-család, ugyanis Orbán Annamária után még egy DVSC-Aquaticum-os hölgyről kiderült, hogy áldott állapotban van: Madai Petra jövő nyárra várja első gyermekét.</p>

– Már nagyon vágytam egy kisbabára és igazából a párommal úgy terveztük, hogy jövő nyáron fogan majd meg a kicsi, ám hiába jött hamarabb, így is nagyon örülünk neki. A tervek szerint jövő év közepén jön világra a baba, akit a kedvesem lánynak szeretne, én viszont nem foglalok állást, nekem mindegy, hogy kisfiú lesz, vagy kislány – kürtölte világgá az örömhírt a debreceni kézilabdázó.

– Úgy tervezem, hogy november végéig még járok edzésre és csinálom azokat a gyakorlatokat, amiket az állapotom megenged, de a folytatást meg kell beszélném a vezetőkkel és szeretnék egyeztetni Orbán Annával is, aki hasonló örömök elé néz. Nem tudom, mit hoz a távolabbi jövő, ugyanis nyáron lejár a szerződésem a Lokinál, de most úgy érzem, a babázás után még szeretnék kézilabdázni egy darabig.
- Boros Norbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!