HAON - Sport - MegyeII

2018.11.03. 18:47

„Volt vér a pucánkban és feszítettünk, mint tanyasi kutya a betonjárdán”

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II Északi bajnokság 12. fordulójának szombati mérkőzései.

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II Északi bajnokság 12. fordulójának szombati mérkőzései.

ÚGYSE–Nyíracsád Petőfi SE 3–2 (1–2)

100 néző Vezette: Takács I. (Kovács Á., Kertész F.)

Újszentmargita: Áfra T. – Rédai N., Vénig A., Kovács I. (Szabados M.), Visegrádi P., Tóth I. (Koroknai B.), Nagy Cs. (Burkó T.), Szabó I. (Burkó Z.), Zsiga R., Puzsár A., Visegrádi D. Edző: Varga Gábor.

Nyíracsád: Klenik D. – Keczán K., Csík R., Maczó K. (Maczó Cs.), Gugg K. (Rostás R.), Balogh T., Bak D., Szőke M., Lakatos M., Kovács M., Csecsődi I. Edző: Kedves György.

Gól: Visegrádi P., Puzsár A., Vénig A., illetve Csecsődi I.(2) Jók: mindenki, illetve senki Ifi: 4–3.

Varga Gábor: Vesztett állásból sikerült megfordítani a mérkőzést, amelyhez gratulálok minden játékosomnak.

Kedves György: A helyzeteket be kell rúgni. Ebben a szezonban amennyi helyzetet kihagytunk, már bajnokságot lehetne vele nyerni. Ezt a mérkőzést nem az ellenfél nyerte, hanem mi vesztettük el. A megsérült játékosunknak, Maczó Kálmánnak mielőbbi gyógyulást kívánunk. További sok sikert kívánunk az Újszentmargita csapatának.

Görbeházi K.S.E.–Polgári VSE 2–0 (2–0)

200 néző Vezette: Horváth G. (Pocsai G., Katona D .)

Görbeháza: Barkó S. – Siket Gy., Csele G., Ilyés Z., Vajda S., Kurucz L. (Kiss S.), Fábián Sz., Toronyai L., Nyakas R. (Tóth P.), Kiss K. (Tóth A.), Hajdu R. Edző: Ronkovics Tamás.

Polgár: Bodolai B. – Reszegi L., Berki A., Molnár D., Csorba T., Nagy L. (Polonkai L.), Sebők G., Murák K., Bene L., Bozsányi T., Tóth A. (Molnár G.) Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Hajdu R.(2) Jók: mindenki, illetve senki Kiállítva: Polonkai L., Csorba T., Rácz R. Ifi: 1–5.

Ronkovics Tamás: Gratulálok és büszke vagyok a csapatomra. Fegyelmezetten és mindent, amit megbeszéltünk maximálisan betartva játszották végig a meccset. Megmutatkozott az első félidő végén, hogy már két gólos előnyre tettünk szert és ezt az eredményt a meccs végéig tudtuk tartani. Ami a meccs vége fele történt az sajnálatos. Reméljük, hogy a közeljövőben nem fog előfordulni ilyen. Ennek ellenére szerintem megérdemeltük a győzelmet. Sok sikert kívánok a Polgár csapatának és remélem megnyerik a bajnokságot.

Kövér Zsolt: Gratulálok Görbeháza csapatának. A mai mérkőzésen jobban teljesítettek. Sajnos mi az első félidőben három-négy ziccert kihagytunk és ez megbosszulta önmagát. Nagyon sajnálom, hogy a megye másod osztályban olyan bírót kaptunk a mai nap folyamán, aki sajnos a szabályokkal sem volt tisztában és teljesen elvitte a mérkőzést egy rossz irányba.

Tiszacsegei VSE–Egyeki SBSE 4–1 (1–0)

200 néző Vezette: Nagy L. (Nagy T., Pósa Zs.)

Tiszacsege: Árva L. – Nemes M., Gréz K., Juhász Á. (Tamon R.), Bodbár M. (Domán D.), Csernik J., Simon Z., Csurgó Á., Katona Cs., Rézműves G. Edző: Sallai Szabolcs.

Egyek: Kalóz I. (Domonkos B.) – Balogh M., Újvári K., Zsólyomi D., Torma S. (Farkas Cs.), Farkas L., Farkas Z., Farkas 2Z., Lipták M. (Farkas A.), Len Á., Csala R. (Czikora K.) Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Rézműves G., Gréz K., Simon Z., Csernik J., illetve Zsólyomi D. Jók: mindenki, illetve senki Kiállítva: Kalóz I. Ifi: 6–2

Sallai Szabolcs: Volt vér a pucánkban és feszítettünk, mint tanyasi kutya a betonjárdán. Az igazság az, hogy a sikertelenség után segítségül hívtam elődömet, Lévai Albert kollégámat, akinek segítsége ezen a meccsen győzelmet ért. Ez a győzelem egy csapatgyőzelem volt, és köszönettel tartozom mindazoknak, akik ennek részesei voltak. Gratulálok az ifi csapat újabb győzelméhez.

Farkas Zoltán: A meccsről nem szeretnék semmit mondani, azok csak közhelyek lennének. Azt viszont hozzá szeretném fűzni, hogy szép volt az idő, finom volt a pörkölt (amit köszönünk a csegeieknek). A számomra fontos emberek pozitívak, úgyhogy mi bajunk lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!