HAON - Sport - MegyeII

2018.10.06. 21:14

„Elvertek minket mint jég a határt”

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 8. fordulójának szombati mérkőzései. Vasárnap egy mérkőzés várható.

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 8. fordulójának szombati mérkőzései. Vasárnap egy mérkőzés várható.

Józsa SE–Nyíracsád Petőfi SE 5–0 (1–0)

25 néző Vezette: Dávid A. (Juhász D., Puskás Z.)

Józsa: Goron B. (Fejér G.) – Ale M., Szilágyi I., Dr. Valóczki J., Papp R., Iványi D. (Iványi Á.), Kalina L. (Vecsei J.), Szabó G. (Babics A.), Bucskó I. (Szabó M.), Lukács L., Brehószki B. Edző: Szabó László.

Nyíracsád: Klenik D. – Keczán K., Bak D., Maczó Cs., Gugg K., Rostás R., Balogh T., Árvai Sz., Szőke M., Bilda J. (Sándor B.), Kovács M. Edző: Kedves György.

Gól: Dr. Valóczki J.(2), Szabó M., Szabó G., Kalina L. Jók: Mindenki, illetve Senki Ifi: 17–0.

Szabó László: Örülök, hogy győztünk, annak még jobban, hogy a a mai nap az U14 az U16 és az ifi csapatunk is nyert. Az a szemlélet, amit mi képviselünk az utánpótlás nevelésben és a labdarúgásban hosszútávon eredményes. Hogy mindenki értse nálunk a foci az egy játék és a játék akkor jó, ha élvezzük.

Kedves György: Ez nem a mi napunk volt. Megint nem állt rendelkezésünkre a teljes keret és ezen nagyon el kell gondolkoznunk a továbbiakban.

Polgári VSE–Tiszacsegei VSE 4–0 (2–0)

80 néző Vezette: Kertész F. (Kövér T., Jóni T.)

Polgár: Bodolai B. – Csikós L. (Tóth K.), Berki A., Molnár D. (Polonkai L.), Dobó V. (Bohács P.), Nagy L., Vaszilkó A., Bene L. (Pók D.), Bozsányi T., Murák K., Tóth A. (Szarka Z.) Edző: Kövér Zsolt.

Tiszacsege: Gréz K. – Laki T. (Sallai Sz.), Csernik J., Csurgó Á., Simon Z., Kunkli L., Bodnár M., Szalai M., Nemes M., Rézműves G. (Balogh R.), Árva L. Edző: Sallai Szabolcs.

Gól: Dobó V.(2), Bozsányi T., Vaszilkó A. Jók: Vaszilkó A., illetve Senki Ifi: 2–1.

Kövér Zsolt: Ismét egy sportszerű, jó mérkőzést játszottunk a tiszacsegei csapattal. Megérdemelt volt a 4–0-s győzelem. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki az egész meccs folyamán. Mi irányítottuk a mérkőzést. A tiszacsegei csapatnak és Sallai Szabolcs edző barátomnak további sok sikert kívánok. Nagyon korrekt, tiszta játékvezetés volt a mai mérkőzésen.

Sallai Szabolcs: Elvertek minket mint jég a határt. Egy osztálykülönbség volt ma a két csapat között. Polgár nagyon sok helyzetet elpuskázott. Mi gyáván, hit nélkül futballoztunk. Bízom a sikeresebb folytatásban. Gratulálok Polgár csapatának.

Görbeházi K.S.E.–ÚGYSE 5–4 (3–2)

50 néző Vezette: Pósa Zs. (Pál G., Vadon T.)

Görbeháza: Szilágyi K. – Kiss K. (Kurucz L.), Csele G., Tóth A. (Tóth P.), Hajdu R. (Baranyi A.), Siket Gy., Kiss S., Fábián Sz., Ilyés Z., Vajda S., Nyakas R. (Nagy Cs.) Edző: Ronkovics Tamás.

Újszentmargita: Áfra T. – Visegrádi D., Tóth I., Vénig A., Puzsár A., Kovács I. (Burkó Z.), Visegrási P., Nagy Cs., Szabó I., Zsiga R., Rédai N. Edző: Varga Gábor.

Gól: Visegrádi D.(ög.), Hajdu R.(3), Kiss K., illetve Visegrádi D., Visegrádi P., Rédai N., Nagy Cs. Jók: Mindenki, illetve Vénig A. Kiállítva: Ifi: 5–2.

Ronkovics Tamás: Szeretnék az ifi csapatomnak gratulálni a győzelemhez, ismét nagyon szép eredményt értek el. Korai gólok meghatározták a meccs menetét. Végig magabiztosan tartottuk az eredményt, de a meccs vége fele egy kicsit elfáradtunk és így szorosabb lett a vége, de a győzelem nem volt kérdéses. Köszönöm szépen a korrekt játékvezetői munkát. További sok sikert kívánok Újszentmargita csapatának.

Varga Gábor: Úgy indítottuk a mérkőzést, ahogy egy csapatnak nem szabad. Az első tíz percben három gól előnyt adtunk a hazaiknak. Ezután óriási erőket mozgósítottunk, ami gólokban is megmutatkozott és a nagy erőfeszítésünkben rengeteg gólhelyzetet hagytunk ki. A második félidőt szintén úgy kezdtük, ahogy az elsőt és nagyon sajnáljon az eredményt mert ezt a mérkőzést 5-6 góllal kellett volna nyernünk. Mindamellett gratulálok a Görbeházának a lelkes, odaadó játékáért, ami azt bizonyítja, hogy nem mindig a jobbik csapat nyer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!