HAON - Sport - MegyeII

2017.09.02. 21:58

"3–1 után és 4–2 után nem szabad egy meccset döntetlenre hozni"

Hajdú-Bihar - Íme itt vannak a Megye II bajnokság 4. fordulójának szombati eredményei!

Hajdú-Bihar - Íme itt vannak a Megye II bajnokság 4. fordulójának szombati eredményei!

Józsa SE–Újszentmargitai GYSE 4–4 (1–3)

150 néző Vezette: Kovács Á.(Pallai Zs., Kertész F.)

Józsa: Fejér G. – Kiss Gy.(Szabó M.), Ale M., Szilágyi I.(Nyerges D.), Bozsó O., Papp R., Zombor S.(Bucskó I.), Borbíró D., Mátrai T.(Valina L.), Zabiák P., Brehószki B. Edző: Szabó László.

Újszentmargita: Nemes M. – Kiss A., Áfra T., Visegrádi P., Béke B.(Bodnár M.), Puzsár A., Draveczky L., Bozsányi T., Szabó I., Zsiga R., Bodnár Z. Edző: Varga Gábor.

Gól: Kiss Gy., Brehószki B., Papp R., Borbíró D., illetve Jók: Brehószki B., illetve SzabÓ i., Áfra T., Bozsányi T. Kiállítva: Bozsó O., illetve Áfra T. Ifi: 8–0.

Szabó László: A mérkőzés első húsz percében a csapat a megbeszélt taktikai utasítások szerint játszottak, majd egy 15-20 perces visszaesés történt a játékunkban. A második félidőt úgy kezdtük és úgy is fejeztük be, ahogy az egész mérkőzést le kellett volna játsszuk. A csapat erejét mutatja, hogy 3–1 után visszajöttünk a meccsbe és a mérkőzés utolsó percében megnyerhettük volna a mérkőzést.

Varga Gábor: A két pontot otthagytuk Józsán, mert 3–1 után és 4–2 után nem szabad egy meccset döntetlenre hozni. Gratulálok a csapatunknak, de a fiatal játékosainknak rá kell jönni, hogy ilyen mérkőzésen is győzedelmeskedni tudjunk. Külön szeretném megköszönni Nemes Máté mezőnyjátékosunknak, hogy vállalta a kapus szerepét.

Polgári VSE–Bocskai SE Vámospércs 1–3 (0–2)

150 néző Vezette: Muszka Z.(Jánvári T., Forgács K.)

Polgár: Kovács Zs. – Csikós L., Kiss M., Pöstényi I., Csőke M., Berki A., Csorba T., Reszegi L.(Vankó Z.), Gyenes Sz.(Halas G.), Dobó V., Szakácsi A. Edző: Kövér Zsolt.

Vámospércs: Kolompár J. – Kolompár K., Kolompár K., Kolompár R., Balogh S., Tóth G.(Nánási D.), Vincze V., Kovács Gy.(Kiss T.), Károlyi A.(Zsupos J.), Garai G.(Jónás S.), Führer L.(Pólyik D.) Edző: Oláh Sándor.

Gól: Csorba T., illetve Kolompár R., Balogh S., Kolompár K. Jók: Csorba T., illetve Kiss T., Balók S., Kolompár R. Ifi: 3–1.

Kövér Zsolt: Én azt gondolom, hogy egy kiegyenlített mérkőzés volt és egy-két szerencsés helyzeten múlt, hogy az ellenfél nyerte meg a mai meccset. Nagyon korrekt volt a játékvezetés.

Oláh Sándor: A meleg rányomta a bélyegét a játékunkra, de a helyzeteinket jól használtuk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!