HAON - Sport - DVSC

2019.03.05. 15:10

Simán nyert a Zsóri-olló

Debrecen - A szurkolók elsöprő többsége Zsóri Dániel találatát látta a második kör legszebb góljának.

Debrecen - A szurkolók elsöprő többsége Zsóri Dániel találatát látta a második kör legszebb góljának.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) minden lezárult kör végén megszavaztatja a szurkolókkal, hogy melyik gól volt szerintük a legszebb az adott etapban.

Egyedül többet kapott

A második szakaszról döntő szavazásra természetesen bekerült Zsóri Dánielnek a Ferencváros ellen szerzett elképesztő találata is. Hétfőn kiderült, a Loki 18 éves futballistájának ollózása nagy fölénnyel, a voksok több mint felét (54 százalék) begyűjtve nyerte meg az OTP Bank Liga 12–22. fordulójának legszebb góljáról indított szavazást. A dobogó második és harmadik fokára a ferencvárosi Ivan Petrjak, valamint az újpesti Obinna fért 13, illetve 12 százaléknyi vokssal.

Emlékezetes, hogy a nagyváradi születésű csatár élete első NB I.-es futballmérkőzésén csereként beállva a hosszabbításban Bódi Ádám beadását 15 méterről a kapu jobb felső sarkába ollózta, megszerezve a DVSC a győzelmet az egyik legnagyobb rivális ellen.

HBN


[related-post post_id="4144884"]

[related-post post_id="4144979"]

[related-post post_id="4145234"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!