HAON - Sport - DVSC

2018.06.29. 13:56

Szekulicsot kölcsön adták, Rust leigazolnák

Debrecen - Kölcsönbe távozik a DVSC labdarúgója, Danilo Szekulics, aki az örmény bajnok Alashkert FC-nél futballozik januárig – adta hírül a klub <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/tavozik-danilo-szekulics" target="_blank">hivatalos honlapja</a>.

Debrecen - Kölcsönbe távozik a DVSC labdarúgója, Danilo Szekulics, aki az örmény bajnok Alashkert FC-nél futballozik januárig – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A szerb középpályás új csapata a Bajnokok Ligája-selejtezőjében indul, amelyben a skót Celtic ellen játszhat majd.

Rusért fizetni kell

Sajtóhírek szerint továbbra is csábítja a Loki a Balmazújváros hátvédjét, Rus Adriánt, akinek 2020-ig élő szerződése van, úgyhogy ki kell vásárolnia leendő csapatának.

Állítólag a DVSC mellett az Újpest is vinné, a román élvonalból pedig a bajnok CFR Kolozsvár, a Sepsi, az Universitatea Craiova és a Viitorul is szívesen látná a soraiban a védőt, de emlegetik vele kapcsolatban a cseh Sparta Prágát és két, meg nem nevezett török első osztályú gárdát is.

„Itt az ideje, hogy egy erősebb csapatba kerüljek, de minden szempontot megvizsgálva akarom meghozni a döntésemet. Szeretnék játszani is ott, ahová igazolok, nem a pénzügyi oldal a lényeg a számomra. Oda megyek majd, ahol igazán úgy érzem, hogy akarnak – mondta a sportulsatmarean.ro portálnak Rus, akinek az árát 350 ezer euróra taksálják a románok.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!