HAON - Sport - DVSC

2017.07.02. 09:13

Felkészülési meccs: magabiztos Loki-siker

Debrecen - Könyves, Jovanovic és Vidmar góljaival 3-0-ra győzte le a DVSC a Kisvárdát.

Debrecen - Könyves, Jovanovic és Vidmar góljaival 3-0-ra győzte le a DVSC a Kisvárdát.

Újabb edzőmeccsen van túl a Debrecen: szombaton délután a Kisvárda együttese látogatott Pallagra. Rögtön egy kapufával jelentkeztek a vendégek, majd utána a Loki megszerezte a vezetést. A 3. percben Jovanovic adott be jobbról, az érkező Könyves pedig a hálóba fejelt.

Hazai oldalon is akadt egy kapufa, Jovanovic bólintott. A 20. minutumban ismét a piros-fehérek előtt adódott egy lehetőség, Kuti beadását az érkező Sós kapásból tűzte rá, a szabolcsiak kapusa szögletre mentett. Nem sokkal rá kétgólosra hízott a cívisvárosiak előnye, Sós lövése jött ki a kapusról, majd Jovanovic nem hibázott. Két helyzet is kimaradt a szünet előtt, előbb ismét Jovanovic villanhatott volna, utána pedig Holman fejese ment kicsivel fölé.

A fordulást követően Takács növelhette volna a fórt, illetve a kisvárdaiak is veszélyeztettek. Később kissé leült a meccs, inkább a küzdelem dominált. Aztán a hajrában, a 85. percben Nagy passzából Vidmar 16 méterről a léc alá lőtt, 3-0.

Szerdán 18 órától a Cigánd látogat Pallagra.

HBN


DVSC – Kisvárda 3-0 (2-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N.

DVSC I. félidő: Nagy S. - Kuti, Kinyik, Mészáros, Barna – Jovanovic, Filip, Tőzsér, Sós – Holman, Könyves (Takács T. 37.). DVSC II. félidő: Novota – Nagy Z., Szilvási, Szatmári, Völgyi (Tisza 80.)- Varga K., Csősz, Szekulics, Bíró P., Ferenczi - Takács T. (Vidmar 69.)

Kisvárda I. félidő: Molnár T. – Vezsdel, Rjasko, Vermes, Fodor – Hei, Lucas, Oltean, Cseri – Gosztonyi, Horváth Z. II. félidő: Cserepka – Zsenya, Baldinkov, Papucsek, Vári – Toma, Oláh G., Izing, Pál Sz. – Délczeg, Lukács

Gól: 1-0 Könyves (3.), 2-0 Jovanovic (30.), 3-0 Vidmar (85.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!