HAON - PR cikk

2013.03.22. 13:04

Hamarosan ismét Topaukció!

Idén tavasszal se maradjon le róla! Ígéretünket betartva folytatódik népszerű internetes licitálós játékunk, a Topaukció.

Idén tavasszal se maradjon le róla! Ígéretünket betartva folytatódik népszerű internetes licitálós játékunk, a Topaukció.

Március 28-tól április 8-ig ismételten várjuk olvasóinkat online árverésünkön, a www.topaukcio.hu oldalon. A Topaukció látogatók ezreinek nyújt lehetőséget, hogy az internet segítségével a bolti árhoz képest jelentős kedvezménnyel jussanak a megszerezni kívánt termékekhez. A www.topaukcio.hu oldalon megtalálja a részletes részvételi feltételeket. Most könnyen és egyszerűen regisztrálhat a honlapon keresztül.

Látogatóink újra szerencsét próbálhatnak az aukción, kedvezményesen vásárolhatnak meg különböző termékeket és szolgáltatásokat úgy, hogy közben remekül szórakoznak, és mindezt otthonukban a számítógépük előtt tehetik meg. A Topaukció árverés különlegessége az, hogy nem zsákbamacskát vásárol, hiszen a termékek, szolgáltatások mögött nem egy távol-keleti kereskedő, vagy egy internetes eladó áll. Éppen ellenkezőleg, a termékeket, szolgáltatásokat helybeli üzletek, azaz ismert, megbízható kereskedők ajánlották fel.

A termékpaletta idén tavasszal is széles körben mozog majd. Ajánlataink között megtalálhatók különböző képzések, változatos utazási ajánlatok, szépség- és egészségcsomagok, vagy akár kedvenc újságjainak éves előfizetése – és mindez jelentős kedvezménnyel, hiszen portálunkon böngészve akár 80%-os megtakarítást is elérhet egyes termékek esetében.

Árverésünkről a www.topaukcio.hu oldalán minden fontos információt megtudhat.

Ne feledje, március 28-án startolunk! Vigye el a legjobb áron idén tavasszal is!

A licitáláshoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Címkék#topaukció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!