HAON - PR cikk

2012.10.18. 12:48

Ma ismét elstartolt a Topaukció!

Topaukció – a legjobb ajánlatok! Licitáljon, és vigye el a legjobb áron!

Topaukció – a legjobb ajánlatok! Licitáljon, és vigye el a legjobb áron!

Ma reggel kilenc órakor eldördült a rajtpisztoly: újra megnyitotta kapuit virtuális árverési csarnokunk: a Topaukció.

Termékskálánk idén ősszel is hihetetlenül széleskörű: a fitneszbérleten, bútorokon, műszaki cikkeken, tanfolyamokon át egészen a különböző vásárlási utalványokig terjed. Azt is elmondhatjuk, hogy az őszi aukció slágerei a belföldi wellness ajánlatok és a szépségápolási szolgáltatások lesznek, melyek közül többet bátran ajánlunk az urak részére is.

A licitálásnak egyetlen feltétele a www.topaukcio.hu oldalon történő regisztráció, melyet pár perc alatt elvégezhet.

A weboldalon a legapróbb részletekig tájékozódhat. Az „Így működik” és a „Gyakori kérdések” menüpont alatt a legkülönbözőbb kérdésekre is választ kaphat – ezekből mazsoláztunk:

Miért van szükség bejelentkezésre?

Bejelentkezés nélkül csak keresgélni tud az ajánlatok között, azonban nincs jogosultsága licitálni. Licitálni csak névvel lehet. Tudnunk kell, hogy ki Ön, hogy a sikeres licitálás után kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Amennyiben sikeresen licitál egy árucikkre, és Ön viheti el, akkor e-mailen keresztül kap értesítést. Adatainak kezeléséről további információkat kaphat honlapunk „Részvételi szabályok” pontja alatt.

Visszavonhatom az ajánlatomat?

A megadott ajánlat kötelező érvényű és visszavonhatatlan. Ezzel egyetemben Önt vásárlási kötelezettség terheli azon termékek, szolgáltatások tekintetében, ahol Ön kínálta a legmagasabb összeget.

Mikor tudom meg, hogy én nyertem-e?

Közvetlenül az árverés befejezése után e-mailben tájékoztatást kap arról, hogy az Öné lett-e az árucikk. Amennyiben nem érkezett e-mail, de úgy látja, Ön nyert, kérem, küldje el a nevét és az ajánlat számát a [email protected] címre!

Látogasson el weboldalunkra: www.topaukcio.hu

Regisztráljon, válogasson kedvére, licitáljon, ameddig csak szeretne!

A játékoz sok sikert, és jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!