HAON lakóhelyem

2018.06.12. 14:44

Kétszer törtek be ugyanabba a házba Bocskaikertben

Bocskaikert, Hajdúhadház - A hajdúhadházi rendőrök vádemelést javasolnak a három fiatal férfivel szemben.

Bocskaikert, Hajdúhadház - A hajdúhadházi rendőrök vádemelést javasolnak a három fiatal férfivel szemben.

Még 2018. január 20-án tett bejelentést egy nő arról, hogy feltörték a Bocskaikertben található házát, ahonnan különböző tárgyakat tulajdonítottak el, valamint megbontották a tetőt.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves P. Dávidot és D. Tamást, valamint a 27 éves B. Istvánt. A nyomozás adatai szerint a három feltételezett elkövető kétszer is bement az ingatlanba, ahonnan konyhaszekrényt, hűtőszekrényt, bojlert, létrát és különböző tárgyakat loptak el. A férfiakat előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket, amely során elismerték a bűncselekmény elkövetését.

Az ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a rendőrök napokban lezárták és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a járási ügyészség részére.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!