HAON - Kultúra

2019.01.04. 11:47

Minden a helyére kerül

Budapest - A Magyar FM Befutó című műsorában debütált Gyányi István harmadik dala, a Minden.

Budapest - A Magyar FM Befutó című műsorában debütált Gyányi István harmadik dala, a Minden.

A püspökladányi kötődésű énekes első saját dala, az Éndalom volt, mely bevallása szerint ismerkedés volt a szakmával, a visszajelzések pedig azt igazolták, jó úton jár. Jelenleg Budapestre jár egyetemre és énektanárhoz, a hétvégék pedig a fellépéseké.

A Minden magán viseli Gyányi István előadói érzékenységét, amely Szepesi Zsolt produceri és Száraz Bence szövegírói tükrében mutatkozik meg. A két kreatív neve olyan slágerekből lehet ismerős, mint Freddie Csodák című slágerlistás dala.

A jó dolgok

– Nekem ez a dal kifejezi a nyugalmat, a hétköznapokból való kiszakadást, a belső egyensúlyt, hisz előbb-utóbb minden a helyére kerül. Nem számít, mennyire különbözik két ember, a zene és az érzelmek útján összetalálkozhatnak – nyilatkozta a fiatal énekes, aki Kelet-Magyarországon egyre nagyobb ismertségre tett szert, de határon túl is megmutatta már magát, legutóbb Szerbiában és Romániában állt színpadra.

– Nagyon sok popdalban érzem azt, hogy a pozitív kicsengést, vagy üzenetet semmivel nem támasztják alá, egyszerűen csak elvárás, hogy vidám legyen a zene és ezért ilyet is írnak. Én szerettem volna egy olyan szöveget írni, ami arról szól, hogy a jó dolgok nem maguktól értetődőek – mondta el Száraz Bence, a dalszöveg írója.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!