HAON - Kultúra

2018.10.13. 12:21

Szórakoztató folytatás Újfaluban

Berettyóújfalu - Zenés előadásokat és csoportos fellépéseket is kínál a Számadó Napok.

Berettyóújfalu - Zenés előadásokat és csoportos fellépéseket is kínál a Számadó Napok.

Idén huszonegyedik alkalommal tartanak Bihari Számadó Napokat, amely október 12-én (pénteken) kezdődött, de a szombaton még tárt kapukkal várják a látogatókat Berettyóújfaluban a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. A kiállítást, vásárt, szakmai előadásokat és változatos programokat kínáló rendezvény első napján a szakmai programok kaptak főszerepet. Ezzel szemben a hétvége folyamán zenés előadásokat és csoportos fellépéseket kínál a rendezvény mindazoknak, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak.

Táncbemutató, mazsorett

A hétvégi programsorozatot Tóth Bertalan gitárműsora fogja megnyitni, amit a Komádi Mazsorett Csoport bemutatója fog követni. Ezután Balogh László és Kovács Lajos zenés előadása fog következni, majd a Másik Oldal Zenekar is színpadra léphet, hogy koncertet adhasson a közönségnek. Délutántól többek között a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesület Senior csoportjának táncbemutatója is látható, majd ezt követi a RetroDaddys együttes műsora.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!