HAON - Kultúra

2018.09.24. 17:06

A családdal együtt a szeretteik körében az újfalui idősek

Berettyóújfalu - Az idősek arcára a legnagyobb mosolyt a gyermekeik, unokáik és családtagjaik csalják.

Berettyóújfalu - Az idősek arcára a legnagyobb mosolyt a gyermekeik, unokáik és családtagjaik csalják.

Az egyik gazdasági társaság immár hetedik alkalommal kedveskedett családi nappal a Fényes-ház lakóinak és hozzátartozóiknak. A napsütéses időben Karalyos Krisztina, ügyvezető igazgató gondolatai nyitották meg. Az igazgató úgy fogalmazott, a céljuk a közös együttlét életre hívásával az volt, és ma is az, hogy a generációk kapcsolata megmaradjon, és kötetlen formában töltsenek el egy délutánt, megismerve az idősek otthona életét, mindennapjait. Az idősek arcára a legnagyobb mosolyt a gyermekeik, unokáik és családtagjaik csalják – zárta gondolatait Karalyos Krisztina.

A délutánon elsőként a városi zeneiskola növendékeinek játéka csendült fel, majd a Berettyó-parti Nyugdíjasok Egyesületének népdalköre és a Mátyás utca lakói is műsort adtak. A Fényes-Ház lakóinak minden évben nagy ünnep ez a délután, amikor a családdal együtt, szeretteik körében szórakozhatnak. Az idősek otthona és gondozóházában összesen 50 ellátottról gondoskodnak.

- Kogyilláné H. Szófia -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!