HAON - Kultúra

2018.01.30. 17:48

Életünket áthatja a magyar kultúra

Téglás - Ketten vehettek át elismerést az ünnepi eseményen.

Téglás - Ketten vehettek át elismerést az ünnepi eseményen.

Kiemelkedő és példaértékű közművelődési tevékenységéért Dávidné Veress Eleonóra pedagógusnak és Kiss-Dankó Katalin óvodapedagógusnak Kulturális és Művészeti Díjat adományozott a város önkormányzatának képviselő-testülete a magyar kultúra napja alkalmából.

A város közművelődési életében hosszú évek óta végzett aktivitásukat, lelkesedésüket és színvonalas munkájukat köszönte meg az önkormányzat és a város lakossága nevében Czibere Béla polgármester és dr. Gál György jegyző. A díjakat a városi ünnepségen vehették át. A városi könyvtárba szervezett rendezvényen Németi Katalin intézményvezető köszöntő szavai után Czibere Béla polgármester mondott ünnepi beszédet, kiemelve az életünket átható magyar kultúra jelentőségét. Az ünnepelteket Tompa Tiborné vezető főtanácsos méltatta. Pregitzer Fruzsina nyíregyházi színművésznő Uram, nem látta Magyarországot? című színvonalas irodalmi összeállítása zárta az ünnepi eseményt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!