Jobbik: Rigán István a szoboszlói jelölt

Rigán István
Rigán István - © Fotó: Derencsényi István
Hajdúszoboszló – A korrupció visszaszorítását, az egészségügyi ellátás és az oktatás javítását emelte ki az ellenzéki politikus.

Az országgyűlési választáson a hajdúszoboszlói székhelyű, Hajdú-Bihar megyei 5-ös választókerületben induló Rigán István jobbikos jelöltet ajánlotta a választók figyelmébe Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője. A honatya hangsúlyozta: a jelölt célja győzni a Fidesszel szemben.

– A Jobbik kiemelné hazánkat a korrupció „mocsarából”, és elszámoltatást hajtana végre – jelentette ki Rigán István. Ezután a sürgető teendők között említette az egészségügy és az oktatás színvonalának javítását, európai béreket fizető munkahelyek létrehozását, a kis- és középvállalkozások felemelését, valamint a bürokrácia csökkentését.

ri02

Fotó: Derencsényi István

Rigán István végül arról is beszélt, hogy szerinte az egész 4-es főutat autópályává kellene fejleszteni.

HBN-OCs


Csikai József
Debrecen - Megnevezte a hajdú-bihari 3-as körzetben induló országgyűlési képviselőjelöltjét a Jobbik. Kőszeghy Csanád Ábel, a párt debreceni közgyűlési frakciójának vezetője Csikai Józsefről elmondta: a közlekedésmérnök 2014 óta önkormányzati képviselő. Csikai József kiemelte: kormányra kerülé...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés