Egy társasház két lakásában is bejelzett a szén-monoxid-érzékelő

Akt.:
Egy társasház két lakásában is bejelzett a szén-monoxid-érzékelő
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Két embert vittek kórházba Hajdúszoboszlóról pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap korán reggel Hajdúszoboszlón, a Hősök terén lévő egyik társasházi lakásban. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, melynek során szén-monoxid jelenlétét mutatták ki. A lakásban tartózkodó két embert a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállította. A délelőtt folyamán, ugyanezen társasház egy másik lakásában is bejelzett a szén-monoxid-érzékelő. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók ismét méréseket végeztek, mely során igazolódott a szén-monoxid jelenléte. A gázszolgáltató szakemberei kizárták mindkét hibás gézkészüléket a szolgáltatásból. Az utóbbi esetben a katasztrófavédelem információi szerint nem történt személyi sérülés.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délután Debrecenben, a Faraktár utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a sérült járművek feszültségmentesítését. Az egyik járműben ketten utaztak, egyiküket a mentőszolgálat kórházba szállította. A másik autóban öt utas volt, akik nem sérültek meg.

Egy közel negyven négyzetméteres melléképület teraszának tetőszerkezete, valamint az ott tárolt kisgépek és berendezési tárgyak égtek tegnap későn este Balmazújvároson, az Akác közben. A helyszínen a balmazújvárosi önkormányzati, a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, a kár jelentős.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - Két személygépkocsi ütközött össze, forgalomkorlátozásra kell számítani - tudatta honlapján a megyei katasztrófavédelem. Két személygépkocsi ütközött össze Debrecenben, a Faraktár utcában - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság holnapján. A közlés szerint a b...

Hajdú-Bihar - A tűzoltóság és a rendőrség segítségére is több esetben volt szükség. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől. Hűtőszekrény gyulladt ki tegnap a kora reggeli órákban Debrecenben, a Vámospércsi út egyik családi házának garázsában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkez...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés