Az együttérzés és a segítség konvoja a négyes főúton

Akt.:
Az együttérzés és a segítség konvoja a négyes főúton
© Fotó: Kovács Péter
Hajdúszoboszló – Karácsony első napja estéjén (hétfőn) egy körülbelül 70 gépkocsiból álló járműkaraván indult el Debrecenből Hajdúszoboszlóra, hogy ott átadják ajándékaikat a félárván maradt szoboszlói hármasikrek édesapjának.

A főleg személykocsikból álló konvoj lassú tempóban, vészvillogót használva gördült végig a fürdőváros főutcáján. Néhány járművön feketezászló volt, jelezve az együttérzést az apával, a családjával.

Fotó: Kovács Péter Fotó: Kovács Péter ©

Az akciót a fecebookon szervezte a márkafüggetlen autókereskedés.

HBN


Debrecen, Hajdúszoboszló – Szerdára virradóan ekkora összeg gyűlt össze a Tündérkör Alapítvány adománygyűjtésének köszönhetően. A magyar polgárok ismét bebizonyították, hogy képesek az összetartásra és a példaértékű szolidaritásra. Tóth Ferenc kurátor a Naplónak nyilatkozva elmondta: a gyermekek ...

Nemrég még boldogan várták gyermekeiket
Debrecen, Hajdúszoboszló - A Tündérkör Alapítvány már karácsony előtt átadja a támogatások első részét. Az elhunyt édesanya egykori munkahelye alapítványi rendezvényekkel is igyekszik majd támogatást gyűjteni az árván maradt gyermekek és édesapjuk számára. Az óvoda vezetőjének meggyőződése: a hos...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés