Hajdúszoboszló hírei

2019.03.18. 14:43

360 fokos videó: bevetésen a Hőgyes Endre Gimnázium

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói középiskola első alkalommal rendezte meg honvédelmi napját, amely a „Bevetésen a gimi” elnevezést kapta.

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói középiskola első alkalommal rendezte meg honvédelmi napját, amely a „Bevetésen a gimi” elnevezést kapta.

Kilenc helyszínen tizennyolc különböző feladat és próba várta a fiatalokat, akik nagyon élvezték a tanításmentes órákat. A rendhagyó katonai napot a Honvédelmi Sportszövetség támogatta, de mellette a Magyar Honvédség 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezrede, a Debreceni Toborzó Iroda, a Magyar Rendőrség, és az ebesi Zsongvölgyi Hagyományőrző Haditorna Egylet is készült látványos, érdekes feladatokkal és bemutatókkal a rendezvényre, amelyen több mint 630-an vettek részt.

A diákok az alábbi megmérettetésekben vehettek részt: katonai erőpróbák, akadálypálya, katonai sebesültszállítás, gránáthajítás, katonai ruházat felismerése, lövészet, buborékfoci, interaktív történelem órák, középkori harcászati eszközök kipróbálása. A legbátrabbak pedig egy tizenkét méteres mászófalat is meghódíthattak.

Az esemény létrejötte elsősorban az iskola elhivatott tanárának, Tóthné Koncsik Ágnesnek köszönhető, aki megosztotta velünk azt is, hogy egy ilyen tartalmas nap lebonyolítása több mint két hónap munkát vett igénybe, a sok örömteli arcot látva azonban ez minden belefektetett energiát megért.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!