Hittantábor több mint 160 gyerekkel Sámsonban

By Janvari Mark
Hittantábor több mint 160 gyerekkel Sámsonban
Hajdúsámson – Idén, július 9-13. között, hatodik alkalommal rendezték meg Hajdúsámsonban a Vakációs Bibliahét elnevezésű hittantábort a református gyülekezetben – tudatta Lovász Krisztián lelkipásztor.

Tavaly óta egész napos programok várták a 3-12 éves gyerekeket, akik a programokon túl, napi háromszori ellátásban is részesültek. A korosztályokat szétválasztva, óvodai, alsós és felsős csoportokban zajlottak a foglalkozások, melyeket önkéntes iskola- és óvoda pedagógusok, főiskolások és egyetemisták, továbbá gyereket szerető fiatalok vezettek.

A több mint 50 önkéntes, rendkívüli örömmel élte meg, hogy minden nap 160 és 170 fő között mozgott a gyerekek létszáma, ami méltán mutatta meg a rendezvény értékét – fogalmazott közleményében a lelkész.

A gyerekek annak örültek, hogy minden napjuk a bibliai Jónás életének tanulmányozásával, kézműves foglalkozásokkal és fociedzésekkel telt el. Délutánonként extra meglepetésben részesültek, így láthattak kutyabemutatót, megtanulhatták az úri hímzést, íjászkodhattak, agyagozhattak, és lufibohóccal is találkozhattak. A szülők öröme pedig abban volt teljes, hogy ezek a kicsik biztonságban, kitűnő és lelkes szakemberek mellett jó kezekben vannak – olvashattuk Lovász Krisztián beszámolójában.

HBNHajdúsámson.
HAON.HU


hirdetés