Bringatulajok jelentkezését várja a rendőrség

Akt.:
Hajdúsámson – A gyanúsított két kerékpárt tulajdonított el Hajdúsámsonban – olvasható a police.hu-n.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 26 éves hajdúsámsoni férfival szemben – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. szeptember 24-e és szeptember 30-a között eltulajdonított egy kerékpárt Hajdúsámsonban, a Dózsa György utcában egy élelmiszerbolt elől, míg egy másik biciklit a Rákóczi utcában, egy italdiszkont közeléből vitt el.

A bűncselekmények körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a fenti időszakokban és helyszínekről eltulajdonított kerékpárok tulajdonosait, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.Hajdúsámson.
HAON.HU


hirdetés