A gyanú szerint el akarták adni a lopott elektromos kerékpárt

Hajdúböszörmény, Hajdúnánás – A gyanúsítottak egy elektromos kerékpárt tulajdonítottak el. A hajdúnánási rendőrök lefoglalták és visszaadták a kétkerekűt a tulajdonosának – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 23-án 12 óra körül értesítették hajdúnánási kollégáikat arról, hogy az illetékességi területükön találtak egy elektromos kerékpárt, ami feltehetően egy korábban elkövetett bűncselekménnyel hozható kapcsolatba – olvasható a police.hu-n. A hajdúnánási nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményként megállapították, hogy a biciklit egy 26 éves hajdúböszörményi férfi és egy 18 éves helyi fiatal tulajdonították el egy ingatlan elől 2019. január 16-án. A nyomozók előállították a két feltételezett elkövetőt a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindketten beismerték tettüket és elmondták, hogy először felfigyeltek a magára hagyott elektromos kerékpárra, többször elsétáltak mellette, majd, amikor senki nem látta őket, ellopták. A nyomozás adatai szerint a fiatalok azért vitték a biciklit Hajdúböszörménybe, hogy ott eladják.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a gyanúsítottakkal szemben.Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés