Vonat sodort el biciklist, melléképület kapott lángra

Vonat sodort el biciklist, melléképület kapott lángra
© Illusztráció: Matey István, archív
Hajdú-Bihar – Elsősegélyben részesített egy kerékpárost egy tűzoltó, míg a mentők oda nem értek. Ügyeleti hírek szerdáról.

Hajdúhadházon, a Nap utcában egy családi ház mögé épített melléképület lángra kapott szerdán. A tűzoltók két vízsugárral oltották el, az eset során nem sérült meg senki.

Esztáron, az Árpád utcában egy kétszáznegyven négyzetméteres összeszerelő épületben keletkezett tűz tegnap délután. A tűzoltók kiérkezése előtt az éjjeliőr a lángokat eloltotta, ám az épület füsttel telítődött, így a lánglovagoknak is akadt tennivalója. Egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el és átszellőztették az épületet. Anyagi kár nem keletkezett.

Egy idős férfit sodort el a vonat tegnap kora este Nyíradony-Aradványpusztán. A rendőrség után a tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, akik a területet megvilágították. Az egyik, medikusi képesítéssel rendelkező beosztott tűzoltó elsősegélyben részesítette a sérült férfit, amíg a mentőszolgálat megérkezett és kórházba szállította. A vonatszerelvényen csaknem harminc ember utazott, nekik nem esett bajuk, értük a vasúttársaság mentesítő járatot küldött.

Ezen az eseten kívül az elmúlt 24 órában 214 feladatot láttak el a megyénkbeli mentők.

A rendőrök ugyanezen időszakban egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Öt személyt fogtak el, közülük négyet tetten értek. Az egyenruhások tizennégy személyt állítottak elő, köztük hat főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tizennégy esetben történt.

HBNHajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés